Læsetid: 1 min.

Blues i København

Kultur
20. september 2005

Copenhagen Blues Festival præsenterer mere end 50 koncerter fra den 21. til den 24. september. På programmet er der både danske og udenlandske bluesnavne, som vil optræde på 18 små og store scener rundt omkring i København. Bluesfestivalen, som blev afholdt for første gang i 2001, danner i år rammen om stjerner som new orleanske Lillian Boutté, Canadiske Cat Batchelor, som har været guitarist for den nu afdøde Long John Baldry og det britiske Nine Below Zero. Blandt de danske navne er Peter Thorup, Mike Andersen og Troels Jensen. I forbindelse med festivalen kåres Årets Danske Blues Navn, som blev uddelt for første gang i 2002, Sidste år var det Peter Thorup som løb med prisen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her