Nyhed
Læsetid: 1 min.

Göteborg bogmesse

Kultur
22. september 2005

Sig nærmer tiden for den største bogmesse i Norden, Göteborg Bogmesse, der finder sted fra den 29. september til 2. oktober.

Og der er til forskel fra den danske bogmesse i Forum virkelig noget at komme efter af internationale navne i Göteborg. Orhan Pamuk, Adonis, Roddy Doyle, Sigurjón Birgir Sigurdsson (alias Sjon), Karl Markus Gauss og Juli Zeh, for nu at nævne nogle enkelte.

Desuden alt hvad der i Sverige er værd at komme efter. Bogmessen har hvert år et et særlig fokusland, og det er i år Litauen. Litauisk skønlitteratur har oplevet en gennemgribende forandring siden ytringsfriheden blev en realitet efter 1989 og dens mange nye muligheder for kreative udtryk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her