Nyhed
Læsetid: 1 min.

Kritikersalon i Literaturhaus

Kultur
29. september 2005

En ny sæson af litteraturhusets kritikersaloner begynder i dag. Kritikerne Bo Tao Michaëlis og Marie Tetzlaff, Politiken, diskuterer sammen med litteraturredaktør Lene Wissing, Gyldendal, Thomas Bobergs anmelderroste Livsstil, hvis digte endte både på forsiden af Information og i Deadline, og Martin Glaz Serups nye bog 4.

Jo, det er er den, der uforvarende blev en mediebegivenhed i sommerens aviser, da Lindhardt og Ringhof brød deres kontrakt med ham - faktisk udkommer 4 i dag, men nu på det lille Adressens Forlag.

Forfatterne læser op, og bliver det som i foråret, deltager et engageret publikum i diskussionerne. Adressen er Møllegade 7, aftenen starter kl. 20, der er en entre på 40 kroner. Se mere på www.literaturhaus.dk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her