Læsetid: 1 min.

Mere Berlin

8. september 2005

Igen i år arrangeres der i den nordeuropæiske hovedstad den store internationale litteraturfestival.

Den er lige begyndt og løber indtil den 17. september. Den energiskefestivalleder Ulrich Greiner, foragtet af det finlitterære establishment i Berlin, indtager gerne sine frokoster i Parlamentets kantine og kan derfor igen præsentere et program, der får alle andre litteraturfestivaler til at blegne.

Stort set alt hvad der er værd at lytte til kan opleves i Berlin i den kommende tid. Listen er for omfattende til at blive bragt her, men for nu at nævne nogle få, så kommer Inger Christensen, Søren Ulrik Thomsen, Jon Fosse, William Gass, Antjie Krog, Dorris Lessing, Jonathan Safran Foer, Carlos Fuentes, Jurij Andrukhovitj osv. osv.

Flere oplysninger på www.literaturfestival.com

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu