Læsetid: 1 min.

Musikken støtter New Orleans

Kultur
24. september 2005

Næste fredag afholdes en dansk støttekoncert til fordel for ofrene for orkanen Katrina. Arrangørerne meddeler, at New Orleans som en af USA’s vigtigste musikbyer gennem tiderne har betydet uendeligt meget for den rytmiske musik på verdensplan, og at det derfor er ’ganske naturligt’, at man støtter musikerne og deres familier i New Orleans med en koncert. Ved koncerten, der foregår i Store Vega, kan man blandt andet opleve navne som sp just frost, Poul Krebs, Fessors Allstars, Thorkild Møller, Ole Skipper, Nulle, Flipper, Keld Lauritsen, Doc Houlind, Theis Nygård, Cajun du Nord/ Elsebeth Krogh, Captain Crawfish &; the jumpin’zydeco, Lasse &; Mathilde. HP Lange, Troels Jensen, &; the Healers, Wonderbrazz, Orion Brass Band, Lillian Boutte, Gregory Boyd, Jacob Holdt, T.S. Høeg, Six City’s Stompers og mange flere.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her