Læsetid: 1 min.

Ny dansk litteratur - i Berlin

8. september 2005

"Danskerne, vores nordlige naboer, har ikke kun den mest sympatiske valuta med hullet i mønten, de er i det hele taget elskværdige skeptikere i forhold til alle bestemte anvisninger på bestemte formater, og derfor kender skaberne af den aktuelle litteratur ingen genregrænser".

Således præsenteres en række aktuelle danske forfattere af Literaturwerkstatt Berlin i Knaackstrasse. De danske forfattere gæster 27.-29. september byen. Og det drejer sig om Peter Adolphsen, Naja Marie Aidt, Joachim Garff, Ib Michael, Klaus Rifbjerg, Kirsten Thorup. De bliver præsenteret af deres tyske kolleger Jenny Erpenbeck, Bode Morshäuser og Michael Kleeberg. Nærmere oplysninger finder man på www.literaturwerkstatt.org eller på www.lyrikline.org

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu