Læsetid: 1 min.

Portostøtte bliver i ministerium

Kultur
7. september 2005

Diskussionen om portostøtten til de trykte medier skal ikke flyttes til Kulturministeriet. Det slog kulturminister Brian Mikkelsen (K) fast, efter han i går var kaldt i samråd om den pressede situation, de trykte medier kommer i, hvis portostøtten fjernes.
Ministeren fastholder, at der er både historiske og politiske årsager til, at alle medietyper ikke skal høre under Kulturministeriet. I dag hører momsordningen under Skatteministeriet, transporten af bladene og aviserne hører til i Transportministeriet, og pressepolitik hører til i Statsministeriet.
»Vi har valgt at fastholde det, fordi det er den bedste måde at styre vores mediepolitik på. Der er altså forskel på pressepolitik og mediepolitik,« siger han.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her