Læsetid: 1 min.

Tilstår tyverier af 107 objekter fra Kunstindustrimuseet

30. september 2005

Straffesagen mod en tidligere ansat fra Kunstindustrimuseet begynder mandag. Da manden i august blev anholdt og fængslet, kunne han delvis erkende sig skyldig i at have stjålet 107 effekter fra sin tidligere arbejdsplads - og solgt dem videre på auktioner. Og nu har man altså vurderet, at sagen kan køre som en såkaldt tilståelsessag. ritzau/uld

Konference om fremtidens oplevelsessamfund

D. 3.-4. oktober afholdes der en stor oplevelseskonference på Nordjyllands Kunstmuseum. 450 deltagere fra de skandinaviske lande sætter fokus på fremtidens oplevelsessamfund. Konceptet er udviklet af Artlab, Dansk Musiker Forbunds kursuscenter. Man kan møde Helge Sander, Peter Aalbæk Jensen, Anders Lund Madsen, og mange flere. tea

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu