Læsetid: 1 min.

Folk

14. oktober 2005

Statschef I dag takker Norges Kjell Magne Bondevik af. For fire år siden vandt han regeringsmagten ved at sige, at han jo bare er en helt almindelig mand. Øh, hvad ellers? Royale Ifølge popstjernen James Blunt selv, flyder der blåt blod i hans årer. Han sier, han nedstammer fra vor Gorm den Gamle. Forfædrene emigrerede for at hærge ved Hastings i 1066. Nu hærger popstjernen ved at kvidre 'You're Beautiful'. Stakkels angelsaksere. Udbryderkonge Han har fået Frihedsgudinden til at forsvinde og sælger flere billetter end 'Phantom of the Opera' på Broadway. Se udbryderkongen David Copperfield trylle sig ud af enhver situation iført perfekt sort pomadehår og tandpastasmil. Hokus pokus i Forum i aften. Popdukke Han blev adlet og har udgivet i alt 146 singler og 67 album: Sir Cliff Richard fylder 65 år i dag. Fra sangen 'Livin' Doll' (1959) skiftede han fra rock'n'roll til en blødere pop, der har resulteret i, at kvindefans efter 47 år stadig sukker. Men Cliff sukker ikke efter kvinder. Lighedsminister Aabenraa-pigen Eva Kjer Hansen garanterer, at huslejerne ikke vil stige som konsekvens af den kommende boligaftale for beboere i lejeboliger. Bare ord var lige så holdbare som mursten. Og her nævner vi ikke et ord om det forbudte af slagsen med 'u'.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu