Læsetid: 1 min.

Gamle nyheder

Kultur
31. oktober 2005

Kaotisk fremtid

Kirsten Thorup karakteriserer nutiden i denne samtale. (....) En af de ting jeg kunne forestille mig at forfatterne tog hul på nu, er det som ikke er sket, fremtiden og utopien. Der er noget lukket over hele vores situation og samtidig noget kaotisk. En fornemmelse af opløsning som gør det næsten umuligt at forestille sig hvordan samfundet ser ud om 20 år.

Information, den 31. oktober 1980

Tanten, eksperten og DUC

Juridiske eksperter er som ler i hænderne på betalingsvillige magthavere eller betalingsdygtige erhvervfolk, skriver dr.jur. professor Ole Krarup i en kommentar til den måde jurister lader sig bruge i A. P. Møllers kamp for at bevare sine foredelagtige konsessionsbetingelser. (....) Bedst er det naturligvis at kunne påberåbe sig såkaldte uafhængige eksperter. Som f.eks. da A. P. Møller for nogle år siden bestak..., nå nej, forespurgte højesterets daværende eller nylig afgåede præsident med henblik på en juridisk ekspertudtalelse med retsforholdet mellem A. P. Møller og staten.

Information, den 31. oktober 1980

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her