Læsetid: 1 min.

Ny multietnisk filmklub

Kultur
1. oktober 2005

Betty Nansen Teatret og Copenhagen International Film Festival er gået sammen om at skabe Filmklub Edison, der vil vise multietniske film fra hele Europa.

"Der er en tydelig udvikling i gang i det europæiske filmlandskab, hvor en lang række instruktører med anden etnisk baggrund markerer sig med film, der med nerve og autenticitet skildrer kultursammenstødet i yderst vedkommende fortællinger," siger Janne Giese, festival direktør for Copenhagen International Film Festival.

Filmklub Edison vil i løbet af efteråret præsentere tre nye spillefilm på Betty Nansens Teatrets anneksscene Edison på Frederiksberg. Målet er at etablere en permanent filmklub med månedlige filmvisninger i løbet af vinterhalvåret.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her