Læsetid: 1 min.

Resultater af Index:konference

1. oktober 2005

Index:2005 til forbedring af verden opererer med fem hovedkategorier. Innovations- og designkonferencens kropsgruppe vil udvikle blinkende sko og smykker som synlige indikatorer for børns motion og hjerteslag. Hjemgruppen foreslår displays uden på husene til offentlig angivelse af løbende energiforbrug. Legegruppen vil oprette årlige legeworkshops for børn fra alle lande. Samfundsgruppen videregav ideen om en gratis bog med simple selvbyggerpictogrammer til katastrofeområder. Og gruppen med arbejde som emne foreslår et pointsystem for livslang læring. Fra mandag eftermiddag er plancher og visualiseringer tilgængelige på balkonen i Dansk Design Center, København.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu