Læsetid: 1 min.

Danske børnefilm i Sydafrika

Kultur
12. november 2005

Danske børnefilm får de kommende dage en hovedrolle på World Cinema Festival i Cape Town i Sydfrika. Festivalen, der også fungerer som tv- og filmmarked, lægger rammer til en masterclass om at udvikle, producere og vise film for børn og unge. Aktørerne bliver producer Bo Ehrhardt, Nimbus Film, producer Rumle Hammerich, Nordisk Film, samt Charlotte Giese, som leder Center for Børne- og Ungdomsfilm på Det Danske Filminstitut (DFI). Desuden vises en række danske børnefilm fra de seneste år på festivalen. Det gælder bl.a. Drengen der ville gøre det umulige, Bror min bror, Klatretøsen, Kald mig bare Aksel og En som Hodder. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her