Læsetid: 1 min.

Gamle nyheder

Kultur
14. november 2005

Øst-Vest handel om 17 nye medlemmer i FN

Muligheden for at forøge FN-familien med endnu 17 medlemmer synes at være rykket meget nærmere, efter at USA har tilkendegivet, at det ikke vil prøve at forhindre fire kommunistiske stater i at blive optaget i verdensorganisationen. De 17 lande er: Albanien, Bulgarien, Ungarn og Rumænien, Østrig, Finland, Irland, Italien, Portugal, Spanien, Cambodia, Ceylon, Japan, Jordan, Laos, Nepal og Libyen.

Information, 14. november 1955

Tæt på flertal for at forbyde eksklusiv-aftaler

Et flertal i Folketinget går nu principielt ind for at forbyde eller begrænse fagbevægelsens ret til at indgå de såkaldte eksklusiv-aftaler, aftaler som giver en faglig organisation ret til alene at organisere en gruppe ansatte på en virksomhed.

Information, 14. november 1980

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her