Læsetid: 1 min.

GAMLE NYHEDER

9. november 2005

Er afviser-vinger trods alt bedre end blinklys ?

Da hertugen af Edinburgh fornylig fik en ny vogn, en specialbygget Bentley, blev den forsynet med gammeldags afviservinger, og det skete efter sikkerhedseksperternes raad. Dermed var diskussionen om bilernes afvisersystemer paany i fuld gang i England. Trafikministeren bad trafikforskningslaboratoriet om en rapport, og den er nu skrevet. Ogsaa den gaar ind for vingerne.Information, den 9. november 1955

Madsen afsløret

Statuen af afdøde landsretssagfører Carl Madsen så ud til selv at tage det meget højtideligt, da den var blevet afsløret foran Albertslund Bibliotek, og professor Ole Krarup fortalte om advokaten, provokatøren og humoristen Carl Madsen, der, også, blev kendt for de mange rettergangsbøder, han pådrog sig ved at vise "foragt for retten". (....) Statuen var lavet af kunstneren Hanne Warming, og den virkede som sagt meget højtidelig.Information, den 8.-9. november 1980

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu