Læsetid: 1 min.

Kritikersalon i LiteraturHaus

24. november 2005

Ny dansk litteratur tages igen til debat i kritikersalonen på LiteraturHaus, hvor udvalgte tekster diskuteres foran et medlevende publikum. Forfatterne i aften er Christina Hesselholdt, aktuel med bogen En have uden ende og digteren og debutanten Peter-Clement Woetmann, der har udgevet bogen Heldigvis er skoven blevet væk - begge læser op undervejs. Aftenens kritikerpanel består af redaktør Torben Madsen, professor Anne Marie Mai og litteraturredaktøren på Berlingske Tidende, Niels Gunder Hansen. Bliver det som det plejer, deltager det medlevende publikum aktivt i debatten. Arrangementet begynder kl. 20, entré 40 kr. www.literaturhaus.dk.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu