Nyhed
Læsetid: 1 min.

Der satses på lydbøger

Kultur
3. november 2005

Nu er også forlaget Gyldendal klar til at satse på lydbøger og udgiver syv nye titler af originale, uforkortede børnebøger indlæst af Thomas Winding og Peter Frödin. De nye titler følger op på serien med Emil fra Lønneberg, Peter Plys og Harry Potter på lydbøger, der alle er udgivet for nyligt. Ifølge Berlingske Tidende er Gyldendal nu også klar til at lancere lydbøger af klassiske børnebøger på det såkaldte mp3-format på nettet. I første omgang er det meningen, at bøgerne skal købes via TDC Musiks hjemmeside og Top-Toy. Hos begge firmaer kan man købe og downloade bøgerne via nettet. Ifølge Flemming Møldrup, der leder Gyldendals lydbogsafdeling, er det planen fremover årligt at udgive 50-60 titler som lydbøger. Sidste år og i år har forlaget Per Kofod sendt en række lydbøger på markedet. Forlaget Klim i Århus har også over 30 titler forberedt til mp3-format, men har foreløbig udskudt projektet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her