Læsetid: 1 min.

Brian Mikkelsen: Licensen er høj nok

Kultur
2. december 2005

Licensen er høj nok, som den er, der skal ikke lægges licens på andre apparater end fjernsyn og DR skal ikke kaste ethvert nyt projekt som de nye teknologier og udviklingen stiller i udsigt. Det var budskabet fra kulturminister Brian Mikkelsen (K) til DR's generaldirektør, Kenneth Plummer, da kulturministeren talte på et medietopmøde onsdag arrangeret af Dagbladet Børsen, hvor Plummer selv deltog. Brian Mikkelsen mente ikke, at antallet af folk, der ser fjernsyn på deres computer er så stort et problem, at det medfører behov for ændring af licenssystemet. "Hvis det på længere sigt bliver et problem, så ser vi på sagen igen," sagde Brian Mikkelsen ifølge Børsen. DR skal forvente, at der vil være grænser for, hvad DR skal beskæftige sig med - grænser som Brian Mikkelsen vil have skrevet ind i det kommende medieforlig.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her