Nyhed
Læsetid: 1 min.

Dansk bog blandt de mest solgte

Kultur
20. december 2005

Det amerikanske branchemagasin Publishing Trends har nu offentliggjort listen over årets 15 førende bestsellere fra hele verden. Ikke overraskende står Dan Brown hele fire gange på listen, men også Christian Jungersens Undtagelsen har imponerende sneget sig med med som nr. 12 på listen. Undtagelsen udkom i oktober 2004 og er trykt i over 100.000 eksemplarer på dansk. Bogen er solgt til udgivelse i 12 lande og udkommer i foråret 2006 i Tyskland, Sverige, Holland, Norge og Finland.

I løbet af året indsamler Publishing Trends bestsellerlister fra hele verden. De bøger, der ligger længst og bedst placeret på listerne, kommer med på den betydningsfulde liste over de 15 globalt set bedste bestsellere. Her er de så:

1 - The Da Vinci Code, Dan Brown2 - Angels & Demons, Dan Brown

3 - The Zahir, Paulo Coelho

4 - Digital Fortress, Dan Brown

5 - Memories of My Melancholy Whores, Gabriel Garcia Marquez

6 - Deception Point, Dan Brown

7 - The Shadow of the Wind, Carlos Ruiz Zafon8 - Harry Potter (Books 1-6), JK Rowling9 - The Broker, John Grisham10 - The Rule of Four, Ian Caldwell, Dustin Thomason11 - Don Quixote de la Mancha, Miquel de Cervantes12 - The Exception, Christian Jungersen

13 - The Triumph of the Sun, Wilbur Smith

14 - Hector's Journey, Francois Lelord

15 - Are You Afraid of the Dark?, Sidney Sheldon

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her