Læsetid: 1 min.

Erik Steffensen ny formand for Charlottenborg

17. december 2005

Billedkunstneren og professor Erik Steffensen har sagt ja til at blive bestyrelsesformand for den nye Charlottenborg Udstillingsbygning. Det sker på baggrund af en arbejdsgruppes anbefalinger, som kulturminister Brian Mikkelsen nedsatte i april. Arbejdsgruppen - bestående af Karsten Ohrt, direktør for Kunsthallen Brandts (formand), billedhugger Elisabeth Toubro, formand for Akademirådet og billedhugger, professor Bjørn Nørgaard, medlem af Akademirådet - fik til opgave at se på en nyorganisering og nyorientering af Charlottenborg Udstillingsbygning. "Jeg er særlig glad for, at billedkunstneren, professor Erik Steffensen har sagt ja til at blive bestyrelsesformand for den nye Charlottenborg Udstillingsbygning," siger Brian Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu