Nyhed
Læsetid: 1 min.

Forfatteres kærlighedsbreve

Kultur
29. december 2005

Kendte svenske forfatteres kærlighedsbreve bliver til en bog. Det skriver Svenska Dagbladet. I januar udkommer der på svensk samlingen Svenska kärleksbrev, en samling af en flertal af en række af de mest kendte svenske forfatteres private brevveksling. I bogen vil man blandt andet kunne læse August Strindbergs brev til Siri von Essen og Harriet Bosse, men også følge med i kærlighedsbrev fra Stig Dagermann og Frans G. Bengtsson. I bogen findes også Gunnar Myrdals brev til Alva Myrdal samt Gustaf Frödings svar på en kontaktannonce.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her