Læsetid: 1 min.

Gamle nyheder

Kultur
10. december 2005

Julepakker frabedes

BERLIN. Julepakker fra vesttyske organisationer til modtagere i Østtyskland vil fremtidig blive konfiskeret, fremgaar det af en meddelelse fra de østtyske toldmyndigheder. Det hedder i meddelelsen, at man fremtidig kun vil viderebesørge pakker, der afsendes af enkeltpersoner. Om de "kollektivt afsendte julepakker" siges det, at de er en af de underjordiske bevægelsers allerfarligste metoder til urostiftelse.

Information, den 10. december 1955

John Lennon

THE BEATLES døde for ti år siden. John Lennon blev dræbt af tre skud i brystet i New York i går. Siden John, Paul, George og Ringo gik fra hinanden for ti år siden har The Beatles levet videre som myte. Og til stadighed har der eksisteret et håb om, at myten ville blive til virkelighed . F.eks. har der med passende mellemrum været bragt mere eller mindre løse rygter frem om, at de fire skulle genforenes - om ikke andet, så bare for en aften. Med John Lennons død har det håb og den del af myten i hvet fald fundet en brat afslutning... På den anden side skal man ikke vide sig for sikker: For nogle år siden verserede der et hårdnakket makabert rygte, der gik ud på, at Paul McCartney i virkeligheden var død og at den person, der kaldte sig Paul McCartney, var en dobbeltgænger...

Information, den 10. december 1980

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her