Læsetid: 1 min.

Gamle nyheder

Kultur
8. december 2005

Japansk krigshelt blev missionær

WASHINGTON. Den japanske flyver, der anførte luftangrebet paa Pearl Harbor for 14 aar siden, er blevet omvendt til kristendommen og agter at leve resten af sit liv som missionær i sit hjemland. Tidligere kaptajn i det kejserlige japanske luftvaaben Mitsuo Fuvhida blev kristen under et ophold i Amerika fo tre aar siden.

Information, den 8. december 1955

Send ungdomsarbejdsløse på arbejde i militæret

Sådan siger Niels Anker Kofoed, som ikke kender nogen, der har taget skade af militærtjeneste. Han siger til Information, at han finder det paradoksalt, at så mange unge står uden arbejde "når der mangler så mange friske fyre i Forsvaret". Over for Aalborg Stiftstidende har han henvist til omkring 1.600 ubesatte konstabelstillinger. Niels Anker Kofoed mener, at det må være op til forsvarsministeren og regeringen at finde en løsning på problemet, og den tidligere venstreminister afviser over for Information at ville tage sagen op i Folketinget.

Information, den 8. december 1980

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her