Læsetid: 1 min.

Regner Grasten skal producere nye film hos Zentropa

Kultur
1. december 2005

Filmproducenten Regner Grasten siger farvel til Det Danske Filmstudie i Lyngby og skal producere sine kommende spillefilm hos Zentropa.

"Foreløbig har vi lavet en aftale for tre spillefilm. Aftalen betyder endvidere, at Zentropa bygger et filmstudie til vores produktioner, ligesom vi kan benytte os af hele det produktionsmiljø, som selskabet råder over," siger Regner Grasten. Hans tre nye produktioner bliver en julefilm med krummerne, endnu en film i serien med Anja og Viktor samt en film om dansk hip hop-musik, som den begyndte at udvikle sig tilbage i 1980'erne. Regner Grasten ser frem til at blive en del af, hvad han kalder et meget stærkt og alsidigt produktionsmiljø. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her