Læsetid: 1 min.

Spøgelser på Kronborg

Kultur
22. december 2005

Et hold spøgelser har siden juli drevet gæk med personalet på Kronværket Café og Restaurant på Kronborg Slot. Spontant tændte stearinlys og selvdækkede borde har været en del af en stadig mere mærkværdig hverdag for personalet.

Det fortæller i hvert fald assistent-manager på restauranten, Jeannet Pedersen, der beskriver sig selv som erfaren inden for restaurationsbranchen. Hun har nu taget konsekvensen af spøgeriet og bestilt en clairvoyant til at drive drillepindene ud af restauranten.

"Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal tro, men vi følte, vi måtte gøre et eller andet," siger manageren.

Men spøgelserne lader til at have fået smag for livet i restauranten. Selv om en 12-13 stykker - ifølge den clairvoyante Birgitte Graae - allerede er blevet fanget, har det ikke skabt ro på det gamle slot.

"Tingene sker på en anden måde nu. Det ser ud, som om der bare kommer andre spøgelser i stedet for dem, der bliver sendt hjem," siger Jeannet Pedersen.

Ifølge Birgitte Graae hænger spøgeriet blandt andet sammen med, at Kronborg er et gammelt slaveslot.ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her