Læsetid: 1 min.

Bred opbakning til Salaam DK

Kultur
11. januar 2006

Opbakningen til den flerkulturelle filmfestival Salaam DK, der i år afholdes for tredje gang i københavnske biografer fra 22. februar til 1. marts, er større end nogensinde. Zentropa, Gyldendal og DR er blandt samarbejdspartnerne, ligesom årets fokus på fodboldens betydning for kulturmødet i lokale og globale sammenhænge har lagt grunden for et samarbejde med FC København og Brøndby IF. Temaer som 'Franske forstæder' og 'Mama Afrika' vil med film, oplæg og debat henholdsvis nuancere sidste års begivenheder i Frankrig og vise film om og af afrikanske kvinder.

Som optakt til sommerens fodbold-VM i Tyskland vil fodboldspillere fra FCK og Brøndby gæste de særlige skolevisninger i formiddagstimerne i København og forstæder.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her