Læsetid: 1 min.

Cyberkrig mellem danske og arabiske hackere

Kultur
31. januar 2006

Et kædebrev, der cirkulerer i Danmark, opfordrer nu modtagerne til at være med til et netangreb mod arabiske medier. De danske hackere vil gå til modangreb mod de hackere, der i weekenden prøvede at angribe danske netavisers hjemmesider, skriver nyhedsbrevet Comon.

Med e-mailen følger et program, der starter et såkaldt denial-of-service-angreb mod fem arabiske medier, blandt dem Al-Jazeera, Arab News og Gulf News. Hvis brugeren lader programmet køre fra sin computer, så kan han være med til at blokere de nævnte hjemmesider.

I weekenden var især Jyllands-Postens hjemmeside mål for muslimske hackerangreb i kølvandet på avisens offentliggørelse af tegninger af den muslimske profet Muhammed.ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her