Læsetid: 1 min.

Fire kunstnere på finansloven

Kultur
24. januar 2006

Komponist Bo Holten, billedkunstner Elisabeth Toubro, grafisk formgiver Bent Rohde og arkitekt Carsten Hoff kommer på finansloven. De fire kunstnere kommer på finansloven med en livsvarig ydelse på 136.800 kroner årligt, som modregnes i egne indkomster over 142.000 kroner årligt. De livsvarige ydelser tildeles komponist Bo Holten, billedkunstner Elisabeth Toubro, grafisk formgiver Bent Rohde og arkitekt Carsten Hoff. De overtager livsvarige ydelser, som er blevet ledige fra afdøde billedkunstner Tage Stentoft, komponist Erik Jørgensen, designer Nanna Ditzel og arkitekt Erik Korshagen. Repræsentantskabet for Statens Kunstfond har indstillet de fire nye modtagere til kulturminister Brian Mikkelsen (K), som har bedt Folketingets Finansudvalg godkende indstillingen. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her