Læsetid: 1 min.

Litteraturen på Scenen

19. januar 2006

Litteraturen på Scenen i Århus er ved at være klar med deres forårsprogram. Vi kan dog allerede nu afsløre, at Litteraturen på Scenen i februar har eksisteret i 10 år og i den anledning arrangerer en stor litteraturmaraton med navnet Read my lips.

Her kan man opleve Carsten René Nielsen, Eske K. Mathiesen, Pia Juul, Lars Frost, Ursula Andkjær Olsen, Louis Jensen, Morten Søndergaard og mange flere. Det finder sted den 12. februar fra kl. 11-23 på Gyngen i Mejlgade i Århus.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu