Læsetid: 1 min.

TV 2 Film

Kultur
20. januar 2006

Undertegnedes begejstring var til at overse, da TV 2 bebudede familieforøgelsen, TV 2 Film. Men efter at have prøvekørt kanalen over nogle weekender må jeg sige, at den faktisk slet ikke er så dårlig. Som TCM lider den godt nok af, at for mange film skamsendes i løbet af en måned på alle mulige tidspunkter af døgnet. Men TV2 Film har tilsyneladende også et righoldigt arkiv af gamle og nyere film at tage af. Det er ganske rigtigt mange mainstream-film, men ofte også gode film, som sagtens kan tåle enten et gen- eller nysyn. En eftermiddag lykkedes det mig således at se så forskellige film som Kenneth Branaghs fine drama Peters venner (1992), Francis Ford Coppolas lidt oversete Vietnam-drama Bag krigen (1987) og Mel Brooks skøre verdenshistorie (1981). Der sendes også mange elendige film og meget lidt, som ikke er produceret i enten USA, England eller Danmark. Men som alternativ til den fantasiløshed, der præger hovedkanalerne, er TV2 Film glimrende.

tv2film.tv2.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her