Læsetid: 1 min.

GAMLE NYHEDER

6. februar 2006

Attisk saltet studenterrevy

Man skal være hjemme i sine klassikere for at faa det hele med. Er man det, og det er vel ikke et urimeligt krav til det akademiske publikum, faar man symbolik for alle pengene i studenternes nytaarsrevy, 'Rejsefeber'. (...) Klaus Rifbjerg, skuespiller og medforfatter, rammer plet med en vise om politikernes lille fidus og Jytte Abildstrøm gør grin med universitetet og professorer. Men der er meget mere. I modsætning til, hvad der ellers er skik i forlystelsesbranchen, faar man noget med hjem. Revyen er sat fikst og sikkert i scene af Knud Pheiffer. Bravo til hele striben, først og fremmest fordi de vil noget med deres løjer, og saa fordi de er sluppet saa godt fra det.

Information, den 6. februar 1956

Græsrødder skal ikke have ret til at tage beslutninger

"Det vil være en fatal misforståelse, hvis den tiltagende skepsis over for det politiske livs evne til at styre fører til en tro på, at lokale beboergrupper og græsrødder skal have ret til at træffe beslutninger," sagde forskningschef, professor Bent Rold Andersen torsdag på Dansk Byplanlaboratoriums 31. byplanmøde i København. Rold Andersen fandt det fuldt psykologisk forståeligt, at der rejser sig protestbevægelser som følge af en følelse af afmagt over for de beslutninger, som træffes i samfundet. "Men det er farligt, hvis man hengiver sig til illusioner om styrken og omfanget af den styring, der kan ske på lokal basis," sagde han.

Information, den 6. februar 1981

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu