Læsetid: 0 min.

Guillou uddeler øretæver

2. februar 2006

Jyllands-Postens omdiskuterede tegninger af profeten Muhammed var både dumme og vulgære, mener den svenske journalist og succesforfatter Jan Guillou. Men at krisen i kølvandet på deres offentliggørelse i september har udviklet sig til det, den har, skyldes, at statsminister Anders Fogh Rasmussen har ønsket at "stryge racistiske vælgere med hårene", siger Guillou i et interview i det svenske tv-program 'Rapporten'. "Satire skal ikke rette sig nedad mod den mest forfulgte gruppe i samfundet, men helst opad," siger han.

Guillou mener, at Anders Fogh Rasmussen kunne og burde have løst problemet, da ambassadørerne i oktober bad om et møde. ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu