Læsetid: 1 min.

Norske Dagbladet byder på Orkla Media

Kultur
17. februar 2006

Den norske mediekoncern Avishuset Dagbladet bekræfter, at et konkret købstilbud på Orkla Media er på vej i denne uge - formentlig fredag. På et ekstraordinært bestyrelsesmøde tidligere på ugen besluttede koncern- ledelsen i Dagbladet, at man vil udarbejde et egentligt købstilbud på Orkla Media, der blandt andet omfatter Det Berlingske Officin og aviser i Polen og Baltikum. Det norske blad Finansavisen hævder, at det kan være den amerikanske storfond Capital Research Management, som står i kulisserne bag finansieringen af Dagbladets planlagte bud på Orkla Media.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her