Læsetid: 1 min.

Nyt og gammelt i Cinemateket

Kultur
23. februar 2006

I anledning af Oliver Hardys fødselsdag - skuespilleren der nok er bedre kendt som 'Gokke' - introducerer præsidenten for det danske Gøg & Gokke-selskab Ulrik Breuning i dag i Cinemateket to af de folkekære sort-hvid film. Visningen vil på bedste 1920'er-maner blive akkompagneret af piano ved kapelmester Lars Fjeldmose. På Cinematekets anden sal gør journalist Søren Høj fra tv-programmet Filmland, status over det danske filmår 2005. Her bliver der rig mulighed for at se eller gense de sjoveste, tristeste, alvorligste og mest romantiske klip fra 30 nye danske film fra 2005.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her