Læsetid: 1 min.

Bob Dylan på Roskilde i år

Kultur
9. marts 2006

Bob Dylan optræder på årets Roskilde Festival og udgør sammen Roger Waters, Guns 'n Roses, Morrissey og Kanye West hovednavnene på årets plakat. Festivallen finder sted på Dyrskuepladsen i dagene den 29. juni til den 2. juli.

Bob Dylan har siden 1960'erne fungeret som musikalsk inspirationskilde for utallige band, og det amerikansk musikblad Rolling Stone kårede sidste år Dylans sang "Like A Rolling Stone" som verdens bedste sang nogensinde. Dylan har i de seneste mange år været konstant på farten med sin Never Ending Tour, og han besøgte sidst Roskilde Festival i 2001. I sidste måned afslørede sangeren Morrissey over for musikbladet Gaffa, at han selv skulle optræde på festivalen i år, og at Bob Dylan og Queens of The Stone Age ville gøre ham selskab. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her