Nyhed
Læsetid: 1 min.

Dansk Gertrude Stein Selskab

Kultur
16. marts 2006

I morgen ved et stort arrangement i LiteraturHaus dannes formelt et dansk Gertrude Stein Selskab og nye medlemmer kan ved samme lejlighed indmelde sig. Ved arrangementet vil der desuden være oplæsning af to nyudkomne bøger på dansk af Gertrude Stein. Det drejer sig om Mexico, der er oversat af Pia Juul, og udkommer samme dag, og Stein taler - Tre foredrag af Gertrude Stein, der er udkommet på forlaget Arena for nogle dage siden og anmeldt her i Information tirsdag af Lilian Munk Rösing. Desuden vil den svenske digter Ida Börjel læse op af sin tekst Stein versus Ida Versus Ida Versus Stein.

Arrangementet finder sted fredag kl. 17. i LiteraturHaus i Møllegade på Nørrebro.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her