Læsetid: 1 min.

Domstol stopper kanibalfilm

4. marts 2006

Den såkaldte 'kannibal fra Rotenburg', Armin Meiwes, vandt i går en juridisk sejr, da en tysk domstol nedlagde fogedforbud mod den tysk-amerikanske film Rohtenburg, som skulle have fået tysk premiere næste torsdag.

Den 44-årige Meiwes blev i 2004 under gigantisk medieopmærksomhed idømt otte og et halvt års fængsel for manddrab efter at have erkendt, at han i marts 2001 på sin gård i Rotenburg i Hessen dræbte og delvist fortærede en ingeniør fra Berlin, som ifølge Meiwes selv bad om at blive spist. Dommerne ved landsretten i Kassel gav i går Meiwes medhold i, at hans personlighedsrettigheder vejer tungere end den kunstneriske frihed.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu