Læsetid: 1 min.

Festskrift for Henrik Have

Kultur
16. marts 2006

Billedkunstneren og forfatteren Henrik Have blev 60 år den anden dag. I den anledning har Claus Handberg Christensen og Janus Kodal udgivet et utraditionelt festskrift, der mere end bare hylder Have som en af de mest indflydelsesrige kunstnere herhjemme, men også leverer en række åbninger til hans værk. Det sker i form af andre forfattere og billedkunstnere som Henning Mortensen, Jens Smærup Sørensen, Bjørn Nørgaard, Nina Kleivan, der hver især skriver om et værk af Have, der har haft særlig stor betydning for dem. Bogen har titlen Haves: Vidner. Festskrift til Henrik Have og er udgivet af forlaget Ink Inc. Bogen kan bestilles gennem www.inkinc.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her