Læsetid: 1 min.

GAMLE NYHEDER

Perón vil duellere Eks-diktator Juan Perón har ifølge AP skriftligt udfordret Argentinas nye præsident Pedro Aramburu til en duel "et eller andet sted ved den argentinske grænse"! I brevet, som er dateret den 5. marts og afsendt anbefalet, kræver Perón æresoprejsning, fordi Aramburu har kaldt ham en kujon. Eks-diktatoren advarer Aramburu om, at selv om udfordringen ikke efterkommes, "vil vore veje krydses en dag...". Perón lever nu i Panama. Information, den 14. marts 1956
14. marts 2006

Martinus er død

Forfatteren og filosoffen Martinus er død, 91 år. Martinus, hvis borgerlige efternavn var Thomsen, fik som ung en åbenbaring, som, efter hvad han selv og hans tilhængere sagde, gav ham kosmisk bevidsthed og indsigt i tilværelsens åndelige love. I 1932 udgav han fra det institut, han oprettede sammen med sin sekretær, første bind af værket Livets Bog, som senere fik titlen Det tredje testamente - Livets Bog. Martinus skrev ialt41 bøger, hvoraf en del er oversat til andre sprog. Læren fra Martinus åndsvidenskabelige Institut udbredtes bl.a. gennem bladet Kosmos og gennem kursusvirksomhed på Martinus Center i Klint ved Nykøbing Sjælland. Martinus tanker betragtes af tilhængere som epokegørende i menneskehedens historie.Information, den 14. marts 1981

ELLER

Verdens mægtigste broderskab

Frimurerordenen er vand ved siden af. De 12.000 brødre i det sydafrikanske Broederbond styrer Afrikas største militære og økonomiske magt med 25 millioner mennesker. Torturdrabet på studenterlederen Steve Biko i 1977 blev for meget for en dybt religiøs broders samvittighed og det blev skæbnesvangert for Broederbond. Han gik til avisen Sunday Times' redaktion i Johannesburgs Main Street med alle sine fortrolige dokumenter om Broederbond. Journalisterne Ivor Wilkins og Hans Strydom havde fået deres "deep throat".(....).

Information, den 14. marts 1981

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu