Læsetid: 1 min.

Guns n' Roses er Roskilde-klar

Kultur
7. marts 2006

Et af rockens absolutte supernavne, amerikanske Guns n' Roses, melder sig klar til årets Roskilde Festival, som finder sted i dagene 29. juni til 2. juli. Til stor skuffelse aflyste Guns n' Roses deres optræden på festivalen i 2001, men nu er gruppen med den karismatiske forsanger Axl Rose i front tilbage i Europa for første gang i mange år.

De senere år har budt på meget lidt nyt materiale fra gruppen, som gang på gang har udsat udsendelsen af et kommende album med titlen Chinese Democracy, men ifølge Roskilde Festival har Guns n' Roses længe ligget solidt i toppen af publikums ønskeliste.

Tidligere har festivalen offentliggjort, at blandt andre Morrissey, Roger Waters, Sigur Ros, The Streets og Kanye West spiller på Dyrskuepladsen i Roskilde til sommer.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her