Læsetid: 1 min.

Den Gyldne Havfrue uddeles

Kultur
16. marts 2006

Foreningen Women in Film and tv inviterer i aften til uddeling af prisen Den Gyldne Havfrue i Empire Bio, Guldbergsgade 29 på Nørrebro.

Prisen hylder kvinder, der i fremtiden kan være med til at sikre et mere mangfoldigt mediebillede end i dag, hvor eksempelvis kun én ud af 31 danske biograffilm var instrueret af en kvinde i 2005. Blandt de nominerede til årets priser er instruktør Pernille Fischer Christensen, der vandt to Bjørne ved filmfestivallen i Berlin, og festivalleder Tea Lindeburg samt æresprismodtageren Marguerite Engberg.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her