Læsetid: 1 min.

Morissey imod Canadas sældrab

Kultur
29. marts 2006

Den britiske sanger Morrissey opfordrer nu til at boykotte alle varer fra Canada, fordi landet slagter babysæler.

Den tidligere forsanger for The Smiths er nemlig selv veganer og aktiv forkæmper for dyrs rettigheder, skriver Politiken.dk.

"Sælbestanden har passet sig selv i tusinder af år uden menneskelig indblanding, og, som verden ved, handler dette slagteri kun om en ting: at tjene penge," skriver Morrisey på sin hjemmeside. I forbindelse med nedslagtningen af babysæler har de canadiske myndigheder fremhævet, at lokalsamfundene i Canada ofte er afhængige af arbejdet og indtjeningen. Men den forklaring har den excentriske sanger ikke meget til overs for. "Premierministeren hævder også, at slagterierne er nødvendige, fordi det giver arbejde . Gaskamre i Tyskland gav også arbejde til nogle." ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her