Læsetid: 1 min.

The Pink Panther

3. marts 2006

Da den franske landsholdstræner får en giftpil i nakken og berøves den overdimensionerede diamant, som låner filmen dens titel, bliver den notorisk inkompetente politiinspektør Clouseau (Steve Martin) som led i et politisk rænkespil sat på sagen.

Der er mange gode grunde til at stille sig skeptisk overfor genindspilninger, og The Pink Panther anno 2006 er endnu en. Levys funktionelle instruktion formår hverken at tilføre Clouseau-figuren varme eller taberromantisk tyngde, og kun en håndfuld gags kan måle sig med opfindsomhedsniveauet i de beslægtede Høj Pistolføring-film. De værste ligner noget, som er fisket op af Benny Hills papirkurv. Også dialogen viser kun sporadiske tegn på vid.

Det uden sidestykke største aktiv er underskønne Paris, byen, som aldrig lader en (film)fotograf i stikken.

The Pink Panther. Amerikansk. 2006. Instruktion: Shawn Levy. Manuskript: Steve Martin og Len Blum. Palads og CinemaxX, København samt en række biografer i provinsen.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu