Læsetid: 1 min.

Busck, bøger og Baresso

6. april 2006

Arnold Busck International Boghandel på Købmagergade i København har indviet en ny og udvidet førstesal med bl.a. Baresso Kaffebar. Samtidig løber et lille åbningsprogram i den kommende uge af stabelen med foredrag, oplæsning og bogsignering.

I dag klokken 15.30-16.00 præsenterer og signerer Madam Dunk sin nye bog Madam Dunk. Fortællinger fra et magisk liv. Undervejs spiller Jesper Thilo, Bo Stief & Olivier Antunes jazz. Fredag klokken 16-17 signerer Leif Davidsen sin nye bog Den ukendte hustru.

Tirsdag den 11. april klokken 16-17 læser Ursula Andkjær Olsen op fra og signerer sin bog Ægteskabet mellem vejen og udvejen, og endelig fortæller Erik Clausen onsdag den 12. april klokken 16-17 om sin nye bog Erik Clausen. Tegninger med efterfølgende signering.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu