Læsetid: 1 min.

Cool plakat til jazzfestival

Kultur
22. april 2006

"Plakaten er sort som natten, men bogstaverne lyser i mørket. Det er nat, det er jazz, det er klubber, det er cool!", udtaler designeren Jonas Hecksher om sin kreation, plakaten til Copenhagen Jazz Festival 2006, der afholdes 7. -16. juli. Hecksher står også bag festivalens nye logo og grafiske identitet.

Plakaten, der balancerer mellem det klassiske og det grænsesøgende, referererer ifølge Hecksher til avantgardens eksperimentelle leg, men udforsker også det klassiske og kølige formsprog omkring legendariske jazzudgivelser:

"For mig er plakaten en slags jazz-noir, et klassisk univers med referencer til både det dekadente og det raffinerede i jazzen". I parløb med plakaten har Copenhagen Jazz Festival lettet på låget til nogle af jazz-dagenes gigantnavne: Herbie Hancock, Sergio Mendes, John Scofield, Michel Camilo, Bill Frisell, Pat Metheny og Salif Keita. Flere detaljer på www.jazzfestival.dk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her