Læsetid: 1 min.

Fucking fantastisk

10. april 2006

Det er en fucking fantastisk debut, Skanderborg-sekstetten Sticky leverer under den typiske titel Atomteoretisk eftermiddag. Fyrig, festlig, folkelig, fornøjelig og frække som slagterhunde tager de rask væk for sig af retterne på det musikalske bord; rock i alle afskygninger og et par stykker til. Har gruppen en decideret stil? Nej, mange! Men hvad enten den lyder som Depeche Mode eller Ramones eller Superheroes, fungerer det upåklageligt. Den forrykte humor - "monstertrucks har også følelser ligesom dig" afsunget med næsten The Cure'sk patos - redder det hele på stregen. De spiller pissegodt, er hamrende talentfulde sangskrivere og produktion har den tyngde, der så ofte savnes på danske rockskiver. Længe siden, vi har følt os så godt underholdt.

Sticky: Atomteoretisk eftermiddag (EMI-Noiz)

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu