Læsetid: 1 min.

GAMLE NYHEDER

En borgerlig vielse i dag i Monaco
Kultur
18. april 2006

Ægteskab er i dag i Monte Carlo indgaaet mellem den kendte amerikanske filmskuespillerinde Grace Kelly og fyrst Rainier III af Monaco og Grimaldi. Det var dog kun den borgerlige del af bryllupsceremonien, der fandt sted i dag, og først efter den kirkelige vielse i morgen i Monacos domkirke kan ægteskabet efter katolsk opfattelse anses for gyldigt. Det meddeles da ogsaa, at fyrst Rainier endnu i nat vil sove i sin villa i Cap Ferrat paa fransk omraade, medens frøken Kelly sover paa slottet i Monte Carlo. Dette ægteskab, som nu gennem uger har henledt verdens opmærksomhed paa Europas sidste fyrstedømme, tjener flere formaal, saavel af politisk som finansiel og merkantil art.

Information, den 18. april 1956

Den bløde mand er simpelt hen falsk

"Hvad kvindebevægelsen har krævet at slippe for, nemlig at blive behandlet som seksualobjekter, er egentlig netop, hvad manden længes efter", siger forfatteren til romanen 'Sammenbruddet', svenskeren Bo Eneroth, bl.a. i en samtale med Informations Hanne Dam og Tor Nørretranders. Eneroth forklarer, hvordan mange mænd føler kvinder i højere grad er ude efter deres sjæle end efter deres køn, og hvorfor den såkaldte bløde mand, heller ikke for kvinder, er attraktiv. "Han er simpelthen falsk", konkluderer den svenske forfatter. Læs side 4.

Information, den 18. april 1981

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her