Læsetid: 1 min.

Ghita Nørby forlader Det Kgl. Teater

Kultur
1. april 2006

Ghita Nørby har fået nok af kaotiske prøveforløb på Det Kgl. Teater, hvor den 71-årige skuespiller skulle have fejret sit 50-års jubilæum dette forår. Ghita Nørby har trukket sig fra Tennessee Williams' klassiker Kat på et varmt bliktag, som får to nye hovedkræfter og ny instruktør en uge før den planlagte premiere. Kirsten Olesen overtager Ghita Nørbys rolle som Big Mama, og Troels II Munk bliver Big Daddy efter, at først Jørgen Reenberg og så Henning Jensen har måttet melde fra på grund af svigtende helbred. Også instruktøren Kim Bjarke går. Han erstattes af Lars Kaalund, og premieren er udskudt til 29. april. Om Ghita Nørby vender tilbage til Det Kgl. Teater synes for øjeblikket tvivlsomt. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her