Læsetid: 1 min.

Hollywood sælger nye film på nettet

Kultur
6. april 2006

De amerikanske internetdistributører er i fuld gang med at købe rettighederne til at lægge filmselskabers nyeste produktioner på nettet. Tilbuddet gælder kun i USA, men man forhandler om en lignende aftale i Europa.
Langt de fleste af de store amerikanske filmselskaber har allerede taget konsekvensen af den stigende digitale virkelighed. Man kan eksempelvis allerede købe den nye King Kong og den anmelderroste Brokeback Mountain på hjemmesiden movielink.com og på cinemanow.com. Filmene koster mellem 10 og 30 dollar, men er teknisk låste, så de skulle ikke kunne brændes til dvd eller video foreløbig.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her