Læsetid: 1 min.

Ny plade fra Neil Young

Kultur
20. april 2006

Kun syv måneder efter at Neil Young, 60, kom ud med Prairie Wind, har den canadiske multi-rocker i al diskretion lavet en ny plade, skriver gaffa.dk. På Neil Youngs hjemmeside fremgår det, at pladen kommer til at lyde navnet Living With War og vil dreje sig om engagementet i Irak. Neil Young genoptager dermed en gammel tradition inspireret af 60'ernes hurtige protest-produktion af aktuel samfundskritisk rock og folk. En del af de 10 titler på den kommende Living With War sigter direkte til Bush-regeringen, hvor Young blandt andet kræver George W. Bush stillet for en rigsret i sangen "Let's Impeach The President".

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her