Læsetid: 1 min.

Ny plade fra Neil Young

20. april 2006

Kun syv måneder efter at Neil Young, 60, kom ud med Prairie Wind, har den canadiske multi-rocker i al diskretion lavet en ny plade, skriver gaffa.dk. På Neil Youngs hjemmeside fremgår det, at pladen kommer til at lyde navnet Living With War og vil dreje sig om engagementet i Irak. Neil Young genoptager dermed en gammel tradition inspireret af 60'ernes hurtige protest-produktion af aktuel samfundskritisk rock og folk. En del af de 10 titler på den kommende Living With War sigter direkte til Bush-regeringen, hvor Young blandt andet kræver George W. Bush stillet for en rigsret i sangen "Let's Impeach The President".

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu